среда, 30. децембар 2009.

Licemerje!

Licemerje je reč koja može da zameni sve, ili sigurno one ljude u skupštini. To bi moglo da bude i novo ime za ovu našu voljenu zamlju.Licemerje!!!!

Ne želim da budem diskriminisan, a još više želim da budem slobodan. Neću da budem član ni jedne partije. To je ponižavajuće za normalnog, poštenog čoveka. Jer, kako kaže ona poslovica: "U svakom žitu ima i kukolja..." . E taj kukolj su političke partije, i njihovi bezkompromisni stranački vojnici. Na prvom mestu su loši ljudi, a samim tim i jadnici. Sve bi preko veze, po partiskoj relaciji... Ne izlazim na izbore, i ne priznajem ovu vlast, niti njihove licemerne zakone. Oni su tu zbog novca i ličnog interesa, ne zbog nas, ili ove zemlje. Naravno lažu na sva usta!

Ali, neka. Sami su se identifikovali, i nije sad problem ukloniti taj kukolj iz žita. Treba ga pokositi, i dozvoliti da raste zdrava sorta. Oni su zauzeli najbolju zemlju za sebe. A tu im nije mesto. Pogledaj na šta liče. Kako su ružni. A tek glupi... O obrazu i da ne pričamo. Jedno veliko licemerje!

Нема коментара:

Постави коментар